50 de fotografii au fost premiate de FotoClubPro Arad la Salonul Internațional de Artă Fotografică

  de Special Arad | 18 septembrie 2019, 11:55 AM | Cultură

  0

  Salonul, ajuns anul acesta la a VIII-a ediție, a avut temă liberă, color și monocrom, iar cele mai bune lucrări au fost premiate marți seară cu medalii oferite de Image Collegue Society, Asociația Artiștilor Fotografi din România, Societatea Română de Artă Fotografică Dacica și de Asociația Fotografilor Profesioniști FotoClubPro Arad.

  O parte dintre câștigători a fost prezentă la deschiderea expoziției găzduită de sala Clio a Complexului Muzeal Arad. Artiști fotografi din străinătate, Austria și Japonia, precum și din țară, Oradea, Reșița și Timișoara, au sărbătorit acest eveniment alături de organizatori.

  Despre lucrările expuse, precum și despre importanța unui asemenea eveniment, au vorbit Nelu Scripciuc, președintele FotoClubPro Arad și Călin Andra, vicepreședintele FotoClubPro Arad și membru al juriului.

  „Ne bucurăm că acum, după opt ani de la prima ediție, salonul se bucură de o participare numeroasă. De la un an la altul interesul artiștilor fotografi din diferite părți ale lumii este tot mai ridicat, iar noi ne bucurăm că recunoașterea și protocoalele încheiate sunt tot mai importante. Pe această cale doresc să mulțumesc Consiliului Județean Arad, Centrului Cultural Județean Arad și Complexului Muzeal Arad, pentru sprijinul acordat, precum și ICS, AAFR și SRAF sub al căror patronaj s-a derulat această ediție”, a spus Președintele FotoClubPro Arad, Nelu Scirpciuc.

  Anul acesta, cele mai bune 50 de lucrări premiate au fost cuprinse în catalogul salonului, care a fost dăruit tuturor celor prezenți la vernisaj.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.