Florin Tripa: „Tupeu de mincinoşi! PNL nu a făcut NIMIC pentru Lipova, dar apare astăzi cu o fiţuică plină de proiecte SF”

  de - | 18 august 2020, 9:02 AM | Comunicate contra cost

  0

  „Ani buni, cât timp a avut primar PSD, oraşul Lipova şi locuitorii din zonă nu au existat pur şi simplu pentru PNL. În schimb, astăzi, crezând că au vreo şansă după ce l-au «omorât» pe Mircea Jichici, scoţându-l din jocul alegerilor prin tertipuri caracteristice pe cel mai bun primar pe care l-a avut Lipova, conducerea Consiliului Judeţean Arad a ieşit cu un comunicat de presă plin de fantezii.

  Cu titlul «Lipova va avea centură ocolitoare, datorită Consiliului Județean», spicuim din comunicat:

  «Valea Mureșului, având orașul Lipova în centrul ei, reprezintă pentru conducerea Consiliului Județean Arad o zonă strategică. În ultimii patru ani s-au creat două legături cu județul Timiș, prin Zăbalț și Neudorf, iar cea de a treia – Lipova-Cuvejdia-limită județ – este în licitație. Centura ocolitoare a orașului Lipova reprezintă o nouă investiție pe care Consiliul Județean preconizează să o realizeze.
  Odată cu adoptarea acestei Hotărâri, vom putea accesa fonduri europene pentru întocmirea documentației necesare construirea acestei centuri ocolitoare. Ne dorim revitalizarea Văii Mureșului, dezvoltarea economică a zonei și crearea Polului de Dezvoltare Lipova/Valea Mureșului, iar primul pas îl reprezintă crearea unei infrastructuri rutiere moderne și durabile», a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  «Populației din această zonă i se va asigura accesul mai facil către serviciile de sănătate, activităţi culturale şi educaţie aflate în Municipiul Arad, dar și către locurile de muncă aflate în zona industrială Lipova sau în Municipiul Arad. Turiștii care vor să viziteze obiectivele turistice din această zonă vor beneficia de o infrastructură modernizată și timp redus de deplasare“, se arată în același comunicat.

  Mirarea noastră şi a tuturor cetăţenilor de pe Valea Mureşului este ce anume a împiedicat conducerea Consiliului Judeţean Arad să facă aceste investiţii până acum? Dacă cei de la CJ Arad erau atât de activi în administraţie precum sunt la întocmirea de minciuni pe hârtie, întreaga Vale a Mureşului arăta altfel acum.

  Cei de la PNL s-au grăbit însă ca ’fata mare la măritat’. Ei nu ştiu că nu au nici cea mai mică şansă să pună gheara pe Primăria Lipovei. Mircea Jichici îl susţine necondiţionat pe Florin Pera la primărie, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului şi un om dedicat trup şi suflet Oraşului Lipova”, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.