duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fiul cel mare al lui Nicolae Ioțcu, fost președinte liberal al CJ Arad, a ajuns lângă Fifor și Tripa, cei doi care conduc PSD Arad

  de Alin Olteanu | 11 martie 2023, 11:39 AM | Politikos

  3

  (foto: Facebook)

  O fotografie face cât o mie de cuvinte doar atunci când pricepi despre ce este vorba când o privești. Recunoaștem, când am privit-o, după ce am primit-o, din surse PSD Arad (nu am observat-o pe Facebook), ne-am cam uitat la ea și ne-am întrebat: „Oare ce-o fi aici? Ce vrea să spună? Cine e în fotografie, al treilea personaj?”… că doar am mai primit fotografii cu oameni politici și nu ne-au dat pe „spate”. Spunem asta în sensul că e plin Facebook-ul de postări, sponsorizate sau nu, cu oameni politici, de la toate partidele, care se „imortașizează” cu membri de partid sau oameni obișnuiți, prin locurile prin care merg, și nu strâng 1000 de like-uri…

  Însă, după o documentare de scurtă durată și, bineînțeles, întrebări în stânga și în dreapta, am aflat care e „schepsisul” – așa cum v-am și dezvăluit deja în titlul articolului. Tânărul aflat între cei doi lideri PSD Arad, Mihai Fifor și Florin Tripa, este nimeni altul decât Vlad Ioțcu, fiul cel mare cel mare al fostului președinte al Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu.

  Și am aflat că acesta s-a înscris cu acte în regulă și semnătură în Partidul Social Democrat – filiala Arad, participând (fotografia este făcută la fața locului) la Biroul Executiv județean al formațiunii, desfășurat ieri la Moneasa. Însă, cu privire la documentele politice puse în discuție în cadrul ședinței desfășurate în „stațiunea fără curent electric”, o să revenim.

  Cât privește motivele pentru care Vlad Ioțcu nu a ales să fie membru al Partidului Național Liberal… le cam bănuim. Dar, probabil, la un moment dat o să le și aflăm oficial.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nicolae Ioţcu este cetăţean de onoare al oraşului Pecica?
   O fii ramas bătut în cuie

   August 2012
   „Sâmbătă, la şedinţa festivă a Consiliului Local Pecica, primarul Petru Antal a înmânat distincţia de cetăţean de onoare al oraşului preşedintelui consiliului judeţean, Nicolae Ioţcu.
   Primarul a prezentat detaliat (ca și în cazul Elenei Udrea) biografia preşedintelui judeţean, subliniind acţiunile prin care acesta a sprijinit proiectele oraşului Pecica,
   contribuind astfel semnificativ la dezvoltarea localităţii.
   Nicolae Ioţcu a mulţumit pentru distincţie şi a promis că pentru el Pecica va rămâne în continuare un pol important de dezvoltare al judeţului”.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.