Florin Tripa: Primele plăţi pentru câştigătorii Start-Up Nation 2018 vor fi făcute săptămâna viitoare

  de - | 16 septembrie 2019, 11:46 AM | Comunicate contra cost

  0

  Un guvern responsabil este, printre altele, o echipă de specialişti care se ţin de cuvânt dar care ştiu să ţină cont de realităţile României, fiind atenţi la sugestiile oamenilor şi ale mediului de afaceri. Nimeni nu are soluţiile perfecte şi exact acest lucru îl reliefa ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Radu Oprea, referindu-se la modul în care ar trebui să se deruleze în viitor implementarea programului Start-Up Nation, spune deputatul PSD Florin Tripa.

  „Înainte de toate, veştile sunt pozitive, mai ales că săptămâna viitoare încep primele plăţi şi deja s-au deschis liniile de finanţare iar agentiile regionale au primit bani pentru deconturile către câştigătorii Start-Up Nation. Aşa că scepticii, fie că sunt din presă sau mediul politic, nu mai au niciun motiv de a incrimina guvernul pentru culpe imaginare. Banii există şi ei vor fi distribuiţi la vreme !

  Reamintesc că aplicaţia pentru înscrierea în programul Start-Up Nation 2018 a fost deschisă pe 27 decembrie 2018. Statul îşi propune să finanţeze 10.000 de firme prin acest program. Alocaţia financiară nerambursabilă, de maximum 200.000 lei/beneficiar, poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societăţile neplătitoare) aferente proiectului.

  Pot beneficia de prevederile Programului Start-Up Nation 2018 societăţile înfiinţate după data de 30 ianuarie 2017, care activează în domeniul producţiei, industriilor creative, serviciilor şi comerţului. Pentru a participa la program, societăţile trebuie să creeze cel puţin un loc de muncă având normă întreagă pe perioadă nedeterminată şi să menţină locul de muncă ocupat cel puţin doi ani după finalizarea implementării proiectului”, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.