Florin Tripa: „Prețul la apă trebuie să scadă, nu putem plăti la nesfârșit clientela PDL-PNL“

  de - | 2 septembrie 2019, 12:14 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul Florin Tripa susține o petiție inițiată online, prin care se solicită reducerea prețului la apă potabilă în județul Arad, unde avem unele dintre cele mai mari tarife din țară pentru aceste servicii.

  „Arădenii trebuie să plătească un preț corect pentru serviciile de apă, dar și pentru canalizare. Nu se poate să acoperim la nesfârșit, din banii oamenilor, cheltuielile cu clientela PDL-PNL angajată la Compania de Apă, care pe lună ce trece e tot mai numeroasă. S-a ajuns la o mie de angajați la această societate publică, majoritatea fiind de la PNL, iar mulți dintre acești angajați liberali stau și taie frunze la câini pe salarii imense, inclusiv lideri de marcă ai liberalilor arădeni.

  Acest jaf din bani publici trebuie să înceteze, iar prima măsură este reducerea tarifelor la apă, așa cum se cere și într-o petiție inițiată online de un grup de cetățeni, petiție pe care noi o susținem din toată inima. Pe lângă că avem servicii de proastă calitate, fiind localități întregi, cum sunt Ineu, Șicula, unde apa e ruginie, nu e bună nici de gătit, mai și avem prețurile cele mai mari. La Cluj, de exemplu, prețul e 2,79 lei mc, față de 3,91 de lei în Arad. Iar prețuri mai mici găsim și la Târgu Jiu, Timișoara, Oradea și în majoritatea localitățior din țară. Dar, probabil acolo prețul nu conține și subvenționarea salariilor membrilor PNL, așa cum se întâmplă la Arad“, spune deputatul PSD Florin Tripa.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.