Florin Tripa, deputat PSD: „Voi merge până acolo încât să cer ca toți neisprăviții să plătească incompetența în penal”!

  de Special Arad | 26 martie 2020, 11:22 AM | Politikos

  4

  Deputatul arădean Florin Tripa a avut o reacție extrem de dură la adresa administrației județului Arad, parlamentarul explicând că incompetența autorităților au expus orașul și județul. Iată ce declară Florin Tripa:

  „Zeci de cadre medicale și pacienți de la Spitalul Județean Arad își așteaptă sentința. Incompetența autorităților locale au expus instituția și implicit orașul în cel mai fatidic mod. Ii voi face o adresă oficială lui Iustin Cionca în care îi voi cere în calitate de deputat de Arad un raport amănunțit despre tot ce s-a întâmplat acolo. Nu mai pot rămâne ” în izolare” atâta timp cât oamenii de acolo mă sună și plâng la telefon. Unii sunt disperați. Alții vor să demisioneze. Toți sunt timorați.
  Le atrag atenția tuturor neisprăviților care nu au asigurat minima protecție a cadrelor medicale și pacienților de la Județean că voi merge până acolo încât să cer să plătească incompetența în penal”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.