vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Tripa: CJA nu mai are nicio scuză pentru a nu aduce la un preț corect serviciile de apă și canalizare în judeţul Arad

  de - | 4 ianuarie 2019, 3:34 PM | Comunicate contra cost

  0

  Eforturile Guvernului de a înlesni viața de zi cu zi a românilor se traduc de la 1 ianuarie și prin scăderea TVA la 9 % pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare.
  În mod logic, consecinţa directă va fi substanţială pentru români prin diminuarea valorii cheltuielilor de întreţinere a populaţiei, afirmă deputatul PSD Florin Tripa.

  “Îmi mențin părerea că orice facilitate guvernamentală își găsește utilitatea doar în măsura în care factorii de decizie la nivel județean găsesc modalitatea de sincronizare justă cu legislația în vigoare. În cazul de față se oferă din nou toate instrumentele necesare pentru scăderea tarifului la apă și canalizare pentru arădeni. Noi am luptat mult pentru ca oamenii să plătească prețul corect la nivelul județului și am combătut prețurile impuse, de-a dreptul nesimțite. Reamintesc faptul că CJA a majorat, în mod nejustificat, în toamnă, aceste tarife. Suntem și acum în situaţia ridicolă şi periculoasă în care cetăţenii judeţului Arad aproape că plătesc mai mult pentru apa de la robinet decât dacă ar a fi să o cumpere de la Alimentara. Iar aceasta după ce în iunie 2017 am formulat un amendament prin care propuneam reducerea preţului global, la cinci lei şi cincizeci de bani. Ca în multe alte cazuri, maşina de vot a PNL a reuşit să pună pe butuci un proiect în favoarea cetăţenilor din judeţ, unul cu conotaţii directe la buzunarele oamenilor. Nu trebuie să fie un subiect de dispută politică, în condițiile în care o serie de județe au anunțat, deja de ieri, în mod oficial reducerea tarifelor. Cu alte cuvinte, conducerea liberală a CJA nu mai are în cazul de față nicio scuză pentru a nu aduce la un prag suportabil și echitabil serviciile de apă și canalizare în județul Arad.”, spune deputatul PSD Florin Tripa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.