Florin Tripa: „Cionca să-și dea demisia, dacă nu e în stare să rezolve problemele județului“

  de - | 1 februarie 2019, 12:49 PM | Comunicate contra cost

  0

  Cel mai slab președinte din istoria Consiliului Județean Arad, Marinel Cionca, caută mai mereu vinovați pentru nereușitele administrației pe care o conduce. Deși are la dispoziție zeci de milioane de euro, administrația Cionca nu este în stare să reabiliteze drumurile din județ, care sunt printre cele mai proaste din țară.

  „După aproape trei ani de mandat, administrația liberală condusă de Marinel Cionca nu a fost în stare să reabiliteze un drum județean. Am văzut de ce au fost capabili cu drumul Seleuș-Pâncota, o lucrare de mântuială, practic bani aruncați pe apa Sâmbetei, pentru că asfaltul a cedat după nici două luni.

  Acum vine același Marinel să caute tot felul de scuze pentru faptul că nu cheltuie zecile de milioane de euro pe care le are la dispoziție. Nici banii din fonduri europene, nici banii guvernamentali, alocați pentru drumurile și spitalele din județ. Trebuie să ai mare tupeu ca, după 23 de ani de administrație PDL-PNL la nivelul județului, să vii să spui că guvernul e de vină pentru starea groaznică în care se află drumul Arad – Șiria. Să dai vina pe guvern pentru că tu și colegii tăi care au condus Consiliul județean în ultimii 23 de ani ați fost incapabili să gestionați problemele județului sau v-ați băgat mâna până la cot în vistieria CJA. Și n-au mai rămas bani nici pentru drumuri, nici pentru spitale.

  Marinel Cionca ar trebui să-și dea demisia dacă nu e în stare să rezolve problemele județului, nu să caute mai mereu alți vinovați. Arădenii nu-i plătesc peste 20.000 de lei pe lună, ca să stea de dimineața până seara să dea comunicate de presă despre cum nu poate să asfalteze drumurile sau să reabiliteze spitalele“, spune deputatul Florin Tripa.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.