Florin Tripa: „Cionca să repare drumurile pentru care a primit bani de la guvern, nu să caute scuze!“

  de - | 5 februarie 2019, 1:22 PM | Comunicate contra cost

  0

  Cel mai slab președinte din istoria CJA, Marinel Cionca, caută din nou tot felul de scuze pentru a-și masca incompetența. Deși are la dispoziție zeci de milioane de euro, după aproape trei ani de mandat Cionca nu a reușit să ducă la bun sfârșit niciun proiect important.

  „De aproape trei ani nu vedem altceva dinspre CJA decât scuze și acuze, atacuri la adversarii politici ai lui Marinel Cionca, iar între timp drumurile județene sunt printre cele mai proaste din țară, iar șefii CJA stau pe proiecte de zeci de milioane de euro și nu fac nimic, numai se vaită cât sunt de incompetenți.

  Arădenii s-au săturat de gargara politică a celor de la PNL. Cionca să repare drumurile pentru care a primit bani de la guvern și Uniunea Europeană de aproape doi ani, nu să caute în permanență scuze pentru situația drumului Arad – Șiria – Pâncota – Moneasa. Are finanțări pentru acest drum din vara anului 2017, atât de la guvern, cât și din fonduri europene, dar de atunci nu mișcă un deget pentru acest proiect. În fiecare zi vedem arădeni care își distrug mașinile pe acest drum, iar Cionca nu face altceva decât să atace PSD, al cărui guvern i-a pus la dispoziție fondurile necesare, dar el nu e în stare să le cheltuie”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.