sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Cîțu: „Apariția vaccinului într-un timp record va ajuta la eradicarea pandemiei într-o perioadă cât mai scurtă”

  de Special Arad | 26 decembrie 2020, 9:14 AM | Naţional

  0

  (foto: DRDP Timișoara )

  Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă dimineață, la sosirea primelor doze de vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino, că este „un moment important, pe care îl așteptăm de un an de zile”. El a adăugat, conform sursei citate, că speră la eradicarea pandemiei într-o perioadă cât mai scurtă.

  Campania de vaccinare începe în același timp în România ca în Europa. Avem totul pus la punct. Este un moment important, îl așteptăm de un an de zile”, a spus Florin Cîțu.

  Apariția vaccinului într-un timp record va ajuta la eradicarea pandemiei într-o perioadă cât mai scurtă, sper eu. În completarea măsurilor pe care le avem, vaccinul vine să ajute la acest lucru”, a completat premierul.

  El a subliniat că „săptămâna viitoare vom primi în jur de 144.000 de doze. România va avea în jur de 10 milioane de doze de vaccin”.

  Vaccinarea este gratuită pentru cei care doresc, nimeni nu este obligat

  Vaccinarea în România este gratuită, nu este obligatorie. OUG 63 va fi completată pentru a continua și cu campania mass media pentru campania de vaccinare. Le mulțumesc tuturor celor care au muncit”, a completat Florin Cîțu.

  Sursă Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.