Filip Miuțescu, om de afaceri: O boală a societăților bogate

  de | 19 aprilie 2020, 6:04 PM | Contributors | Opinii | Topic special

  1

  Față de alte molime care ne-au lovit de-a lungul timpului, aș cataloga această pandemie ca o boală a societăților bogate. La urma urmei, cine are cel mai mult de suferit? Oamenii bătrâni. Oamenii ajung să trăiască mult în societățile cu un stil de viață sănătos și cu sistem de sănătate avansat, apanajul statelor dezvoltate.

  În Etiopia, unde speranța de viață este puțin peste 60 de ani, sunt sub 100 de îmbolnăviri și 3 morți.

  Lovind țările dezvoltate ale lumii, această pandemie a lovit direct în inima economiei mondiale. Toată lumea se întreabă când își va reveni?

  Nimeni nu știe, fiindcă este necunoscută evoluția acestui virus, dar recuperarea nu va fi la nivelul anilor precedenți.

  Cum vom trăi de acum încolo? Probabil vom munci mai mult, pe bani mai puțini, și cu posibilități de mobilitate, divertisment, socializare, mult reduse.

  E chiar așa de rău?

   

  Filip Miuțescu
  Om de afaceri, SC Filip SRL

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.