Festivalul Rock Maris revine în acest weekend, la Port Arthur | Program

  de Special Arad | 7 September 2021, 10:56 AM | Cultură | Muzică | Știri Arad

  0

  Festivalul „Rock Maris“ va fi organizat în al doilea sfârșit de săptămână din luna septembrie, în zona Port Arthur, cu scopul de a promova muzica rock dar și o zonă turistică atractivă din oraș.

  Astfel, în 10-11 septembrie, sunt programate două concerte cu soliști renumiți ai muzicii de gen, printre care Celelalte Cuvinte, Luna Amară, Kempes, Țapinarii.

  Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19.00. Port Arthur este o zonă situată pe Malul Mureșului, în care peisajele naturale se îmbină cu ofertele culinare și de relaxare, care, în ultimii ani a fost căutată în special de arădenii care și-au dorit să petreacă timpul liber într-o oază de liniște dar și de turiștii atrași de natură. Festivalul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Participanții sunt rugați să respecte normele sanitare în vigoare.

  PROGRAM:

  Vineri, 10 septembrie 2021, ora 19.00
  Celelalte Cuvinte
  Luna Amară
  Dirty Slippers

  Mustang
  Corso Unplugged
  Sâmbătă, 11 septembrie 2021, ora 19.00
  Kempes
  Coma
  Țapinarii
  Dragoș Moldovan
  Ribozom

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.