sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Au „betonat” Port Arthurul, la „Rock Maris” | Foto

  de Tomck@t | 6 august 2023, 4:20 PM | Cultură | Muzică

  0

  Arădenii care au ieșit la festivalul „Rock Maris” de la Port Arthur, ignorând prognoza meteo cu cod portocaliu de vijelii, au avut noroc. Furtuna a sosit abia după miezul nopții, fiecare trupă având ocazia să cânte în fața unui public numeros. Mai ales B.Ton și Celelalte Cuvinte.

  Au cântrat trupele Progresiv A, Fantazia și Krypton, dar așa cum era de așteptat, B.Ton și Celelalte Cuvinte, capetele de afiș ale primei seri, au fost cele care au „adunat” mulțimea în fața scenei.

  Cu o vechime de 42 de ani, Celelalte Cuvinte are un public fidel și deloc neglijabil în număr și la Arad, însă cei care au „mobilizat” și au „energizat” cu adevărat publicul au fost arădenii de la B.Ton, tot cu un public un fidel și deloc neglijabil în număr, respectiv cu o vechime deja de peste 20 de ani.

  Trupa B.Ton – în componența Fly, Gălbenuș, Dănuț și Gim – a lansat cu această ocazie și o piesă nouă, intitulată „Viodome”.

  Dacă vremea rea nu va strica complet planurile, în această seară vor cânta trupele arădene Ribozom și Epicenter, trupa orădeană Mustang, Dirty Slippers din Ungaria și celebra trupă Bonfire din Germania.

  Intrarea este gratuită, ca în fiecare an, evenimentul fiind sponsorizat de Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură.

  Citește și:

  •  Arad still rocks: De vorbă cu trupa B-ton, la moment aniversar

  •   Toată lumea e beton, dar nimeni nu-i ca și B-ton! – am aflat la concertul aniversar de la terasa Flex | Foto + Video

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.