luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fericirea într-un zâmbet

  de Mihai Todoca | 9 decembrie 2021, 10:12 AM | Blogul Special Arad

  1

  (foto: Facebook Camelia Cionca)

  Unii își găsesc fericirea în lucruri sau bogății. Și e perfect normal. Alții își găsesc fericirea când… îmbrățișează porumbei. Un om, ce pare a fi al străzii, a fost pozat de o arădeancă în fața gării. Acesta stătea pe o bancă fiind acoperit aproape în totalitate de porumbei și zâmbea pe sub mustața crescută.

  Fericirea lui avea ceva frumos. Se bucura de un moment pe care sigur nu l-a trăit pentru prima oară, acela de a fi alături de porumbei. Indiferent de cum am privi poza, oricât de subiectivi am fi, am impresia că putem ajunge la aceeași concluzie: omul era fericit ca un copil. Poate asta ne lipsește din când în când, să ne amintim să ne bucurăm precum copiii. Nu ar strica să zâmbim, să fim uneori copilăroși, să ne jucăm.

  Dacă nu acum, atunci când ne vom găsi timp?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.