FCSB – Slovan Liberec: 0-2. Steaua, cu un pas mai aproape de faliment după înfrângerea de ieri

  de Special Arad | 25 septembrie 2020, 7:57 AM | Naţional | Sport

  0

  (foto: Digi24)

  FCSB a fost eliminată în turul trei preliminar din Europa League, după 0-2 cu Slovan Liberec. Încă un an în care se ratează principalul obiectiv, calificarea în grupele unei competiţii europene, care, conform playtech.ro,  ar fi adus şi aproximativ 15 milioane de euro. Bugetul FCSB va fi serios zguduit de eşecul din această seară, iar perspectiva falimentului este din ce în ce mai serios luată în calcul.

  A anunţat-o chiar Gigi Becali, care spune că are de primit nu mai puţin de 11 milioane de euro de la echipa pe care a creditat-o. La finalul lunii iulie, când televiziunile anunţau că vor penaliza cluburile pentru nedisputarea unor meciuri din sezonul trecut, Gigi Becali a vorbit despre faliment.

  Gigi Becali a spus că FCSB riscă falimentul dacă este eliminată din Europa, se trece la 16 echipe în Liga 1 şi nu vinde jucători. Toate trei condiţii, îndeplinite!
  „După ce că nici nu avem bani, suntem vai de capul nostru de săraci şi abia ne ajung banii de la televiziune pentru 14 echipe… Suntem vai de capul nostru în 14 echipe! De unde să gasim încă două echipe pentru Liga 1? De unde bani? Care alte surse de venit? Eu nu ştiam… Credeam că am 6 milioane datorie. Am vorbit cu contabila şi i-am spus ‘zi-mi şi mie’. Am 11 milioane de euro împrumutaţi! Eu credeam că sunt 7 sau 8. Când de fapt sunt 11. Eu acum am 11 milioane de euro datorie! Dacă nu mă calific în cupele europene sau nu vând un jucător, ce fac? Intru în faliment! Ce fac? Nu? Vreau să zic eu… Păi, îl vând pe Man! Dar dacă nu-l vând? Eu vorbesc când sunt banii în buzunar…”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

  Iar de la momentul acelor declaraţii, lucrurile au mers exact spre falimentul anunţat de Gigi Becali. FCSB a fost eliminată ieri din turul 3 preliminar al Europa League. În plus, în Liga 1 s-a trecut la 16 echipe, exact cum nu voia Becali. Cât despre vânzarea de jucători pare din ce în ce mai puţin probabilă. Mai ales că Dennis Man şi Florinel Coman, variantele de export, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

  Sursă playtech.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.