duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  ExclusivFată de 15 ani – răpită și aruncată în Mureș de pe pod?! Poliția Arad cercetează, dar contestă varianta victimei…

  de Alin Olteanu | 13 ianuarie 2015, 6:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Poliția Arad în alertă.  O fată de 15 ani, scăpată, ca prin minune, de un pescar, spectator-martor  întâmplător  la o situație de înec, reclamă faptul că a fost sechestată, violată și aruncată în Mureș de un grup mafiot, care ar fi acostat-o pe Calea Romanilor, ar fi băgat-o într-o dubiță și ar fi aruncat-o în râu de pe podul Traian, pentru că aceasta a refuzat o partidă sexuală. Fapta s-a petrecut duminică – conform declarațiilor adolescentei – pe 11 ianuarie 2015, seara. Fata a susținut cele de mai sus în prezența părinților, neasistată de avocat.

  Toți reprezentanții IPJ Arad care se ocupă de investigația aferentă anchetei – dintre care cms. șef. Ioan Tamaș, inspector șef al IPJ Arad și cms. șef Adrian Șimon, șef Serviciu Investigații Criminale etc. –  neagă varianta fetei… susținând că aceasta a denaturat adevărul și că se află sub influența unei stări de șoc și nu ar avea discernământ.

   

  Autori: Alin Olteanu, Lucian Valeriu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.