duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Comandantul IPJ Arad, Ioan Tamaș, a plecat până la București și s-a întors pentru funcția de… adjunct

  de Alin Olteanu | 29 iunie 2022, 2:18 PM | Știri Arad

  0

  Încurcate sunt căile din IPJ Arad. După lupte mari, care durează de luni bune, se pare că șeful IPJ Arad, Ioan Tamaș  nu a mai vrut să plece la București în cadrul IGI și a căzut de acord, la cerere, cu conducerea Poliței Române, să accepte funcția de adjunct în cadrul IPJ Arad. Acest lucru a fost anunțat chiar de el, astăzi, prin citirea ordinului în fața colegilor.

  Cu privire la funcția de șef al IPJ Arad, sursele noastre, în proporție covârșitoare, dau ca sigură numirea comisarului șef Dan Constatin Stoicănescu, actual adjunct în IPJ Timiș. Dar, cum în Poliție se poate orice, mai ceva ca în politică, nu ne-ar mira să pice și această mutare. Căci, până la urmă, toți se încoardă, dar doar unii sunt cu mușchi de Champions League.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.