miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Dan Constantin Stoicănescu va fi noul șef al Poliției din Arad!

  de Alin Olteanu | 1 iulie 2022, 12:30 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  sediul temporar IPJ din fostul internat al Liceului Textil

  Titlu inițial, (1 iulie, ora 10:23): Infractori, stați liniștiți! Poliția Română lucrează, la Arad, pentru voi, umilind în schimb întregul personal angajat, mai puțin șefii care… nu există!

  Fără sediul original, mutat într-un fost internat… acum și fără conducere. Cam așa se prezintă lucrurile la această oră în Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

  După ce a renunțat la funcția de comandant al IPJ Arad pe ideea de a merge la București, la Inspectoratul General pentru Imigrări, Ioan Tamaș a revenit la Arad, înapoi însă pe funcția adjunct la IPJ Arad, în 29 iunie. Însă, surpriză uriașă, cu data de 1 iulie Ioan Tamaș s-a pensionat la cerere!

  Astfel, la această oră, Inspectoratul de Poliție Județean Arad este fără conducere, lucru care face ca zeci de dosare care aveau nevoie obligatoriu de semnătura unei persoane aflate la comandă, să rămână în stand by.

  Ceea ce se întâmplă este o rușine fără margini pe obrazul întregii Poliții din România, cei aflați la conducerea instituției nefiind în stare, datorită jocurilor politice de culise, să numească un comandant.

  Din informațiile pe care le avem, în cursul zilei de azi va fi numit cu delegare ca șef al IPJ Arad, comandantul Polției municipiului Timișoara, un apropiat al lui Alin Petecel – fost șef al IPJ Arad, tot cu delegare.

  Mai trebuie să spunem că în IPJ Arad, la această oră, toată lumea stă și așteaptă „minunea”?

  Măcar de-or primi și niște scuze de la conducerea Poliției Române, care să sune cam așa: „Domnilor, ne cerem scuze că suntem incompetenți. Vă rugăm, să aveți răbdare încă puțin. Până se termină negocierile politice și o să aflăm pe cine trebuie să numim comandant la Arad”.

  Update (1 iulie ora 12:30)

  Așa cum preconizam în articolul din 29 iunie, comisarul șef Dan Constantin Stoicănescu, care până acum a fost adjunct în IPJ Timiș, este persoana care urmează să ocupe șefia IPJ Arad. De asemenea, locul de adjunct de la IPJ Arad va fi ocupat tot de cineva de la Timișoara, comisarul șef Florin Turnagiu. Ambii sunt împuterniciți pentru o perioadă de trei luni.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.