Lovitură de proporții! În plin scandal, comisarul șef Ioan Tamaș a revenit de astăzi în funcția de inspector șef al Poliției Arad

  de Mihai Todoca | 4 June 2021, 9:36 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  În prim scandal legat de asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan, mai marii IGPR fac o mutare surpriză dându-și acordul ca Ioan Tamaș să se întoarcă la conducerea IPJ Arad.

  Cum bine știm acesta a fost detașat pentru trei luni în postul de  inspector general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări unde coordona activitățile Direcției Management Strategic și Direcției Suport Logistic. Ieri i s-a încheiat perioada de detașare.

  Revenim cu mai multe amănunte.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.