marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Ioan Tamaș părăsește la cerere funcția de șef al Poliției Arad. Încă se duc lupte pentru locul care va fi vacant

  de Alin Olteanu | 24 iunie 2022, 4:34 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Inspectorul general al Poliției Române, chestorul principal de poliție Benone Matei, a solicitat astăzi prefectului Județului Arad să transmită avizul consultativ pentru eliberarea din funcția de șef al IPJ Arad a comisarului șef Ioan Tamaș.

  În același timp, șeful Poliției Române îl informează pe prefectul Csaba Toth că solicitarea este făcută ca urmare a faptului că Ioan Tamaș, prin raport personal, a cerut să fie eliberat din funcția de șef al Inspectoratului de Poliției Județean Arad.

  Din informațiile pe care le deținem, comisarul șef Ioan Tamaș se va întoarce la București în Cadrul Inspectoraului General pentru Imigrări, acolo unde a mai fost înainte să dețină funcția de șef al IPJ Arad.

  Deși luptele pentru putere nu au încetat, capii de putere a mai multor grupări din cadrul IPJ Arad dorind să ia locul rămas vacant a comisarului șef Tamaș, este foarte posibil ca noul șef să fie un polițist dintr-un alt județ, așa cum s-a mai întâmplat de destule ori în ultimii zece ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.