sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Încă un bărbat a murit la spital în urma exploziei de la Crevedia

  de - | 5 septembrie 2023, 11:51 AM | Naţional

  0

  Încă o persoană care a suferit arsuri în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat marţi dimineaţă, la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală. Bhakta Bahadur era un nepalez care lucra în România, iar familia acestuia a fost anunțată. Bilanţul deceselor a ajuns la cinci.

  ”În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Bagdasar Arseni” Bucureşti încă unul din pacienţii aflaţi în stare foarte gravă de la începutul internării şi care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză şi avea arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală. Adresăm condoleanţe familiei“, a transmis Ministerul Sănătăţii.

  Pacientul era intubat şi ventilat mecanic. Bilanţul deceselor a ajuns astfel la 5. Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în urma exploziilor produse în 26 august la staţia GPL din Crevedia.

  În acest moment mai este un pacient în stare critică, la o clinică specializată din Italia.

  În spitalele din Capitală mai sunt internaţi în stare medie sau uşoară 14 pacienţi. Alte 12 victime ale exploziei sunt tratate în străinătate.”, arată un comunicat al Spitalului Clinic de Urgenţă ”Bagdasar Arseni”, notează stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.