miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit încă un pacient rănit la Crevedia. Numărul deceselor a ajuns la patru

  de - | 4 septembrie 2023, 8:57 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  În urma acestui deces, numărul morților din cauza dezastrului de la stația GPL din Dâmbovița ajunge la patru, iar al celor răniți la 57.

  Luni dimineață a murit, la Spitalul Floreasca, un pacient rănit în explozia de la Crevedia, numărul deceselor ajungând astfel la patru.

  ”În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internării, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”, potrivit Ministerului Sănătății.

  În unități medicale din Capitală se află în prezent, conform informațiilor furnizate de Ministerul Sănătății, 15 pacienți, în stare medie sau ușoară, dintre care: 6 internați la spitalul Clinic de Urgență București; 4 pacienți – Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București; 5 pacienți – Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București; 1 pacient – Spitalul Universitar de Urgență Elias București.

  25 de persoane au fost externate, iar 4 pacienți au decedat.

  Numărul pacienților transferați la spitale din afara țării, 12, rămâne neschimbat.

  Sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.