Există legătură între familia Tulcan și Vămile din vestul țării?!

  de Special Arad | 7 May 2014, 12:04 PM | Culise | Recomandările editorilor

  1

  Un porumbel, călător extrem, dar care a văzut multe la viața lui (și și știe multe!), ne-a intrat pe geamul redacției ducându-ne niște vești de ne-a stat mintea-n loc. Atât de repede n-am reușit să verificăm dacă pasărea asta, în general vestitoare de „pace”, n-a greșit cumva, anunțându-ne de fapt un adevărat război, însă trebuie să amintim măcar câte ceva din ce ne-a spus pe un ton, ce-i drept, destul de apăsat.

  Cică câțiva dintre cei mai mari directori din vestul țării, dintre aceia care se ocupă cu banii – în această categorie putând intra muuulte, de la Finanțe (da, n-am greșit) până la Vămi și cu ce o mai fi între ele sau deasupra!- se pare că n-au prea dormit în noaptea dintre marți și miercuri, după descinderile care au avut loc la sediile familiei Tulcan din Apateu și Chișineu Criș. Și, dat dracu porumbelu’ ăsta, susține că șefii ăștia n-o să doarmă nici în zilele următoare. Mai mult de atât, se pare că și niscaiva administratori publici, foarte, foarte cunoscuți în elita financiară din vestul țării, care au fost nevoiți să dea legalitate afacerilor rafinăriei din Apateu stau ca pe jar, iar la prima deschidere a ușii se uită dacă nu cumva au apărut omuleții ăia cu șapcă neagră pe care scrie DNA.

  Și ca să n-o mai lungim atât… trebuie să ne întrebăm retoric: câți bani au plătit în 2013 vămile (Vama Moravița, spre exemplu) pentru păcura provenită (atenție! N-am spus produsă… dar asta e altă poveste) de la Rafinăria familiei Tulcan?

  Răspunsul… în câteva zile.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oameni buni, ce se întâmplă în România nu poate fi nici măcar visat, darămite imaginat! Reţelele mafiote parazitează tot spectrul social, econimic, politic, educaţional, administrativ, cultural, sportiv, de sănătate, juridic, şamd. Şi toate au un nod comun, spre care duc toate firele: Băsescu. El controlează totul prin oamenii puşi de el pe funcţii, sub o aparenţă de stat de drept şi de justiţie independentă. DNA-ul este un instrument prin care Băsescu îşi supune inamicii la ascultare. Cine îl serveşte o duce bine, cine nu se raliază are de suferit.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.