Evenimentele-pilot de la noi din țară, un real succes! O singură persoană s-a infectat cu Sars-Cov-2 după participare

  de Special Arad | 10 iunie 2021, 3:23 PM | Naţional

  0

  (foto: Teatrul Național București, Facebook)

  Un singur participant dintre sutele de spectatori prezenţi la cele patru evenimente-pilot culturale, organizate de autorităţi la mijlocul lunii mai, s-a infectat cu SARS-COV-2. Anunţul a fost făcut joi de Ministerul Culturii.

  Cele patru evenimente-pilot s-au organizat în perioada 14 – 16 mai la București și Cluj.

  Spectatorii au participat la spectacole de teatru și operă, la Oprea Națională și Teatrul Național din București și, respectiv, la Opera din Cluj-Napoca.

  Organizarea acestor evenimente-pilot în domeniul cultural a fost aprobată prin decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), cu respectarea limitei de ocupare a 70% din spațiu.

  Conform Digi24, trei dintre avenimente au avut loc la interior și unul la exterior. Accesul în sală a fost permis cu dovada vaccinării sau a trecerii prin boală sau cu test negativ.

  O singură persoană dintre cele care au participat la evenimente a fost confirmată cu coronavirus. Este vorba despre o persoană din Cluj.

  Experimentul este considerat un succes și dă speranța organizării mai multor evenimente sportive și culturale cu participare mare a publicului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.