Este închis la Arad și cere 10 milioane de dolari pentru fiecare lună de detenție! E condamnat la 12 ani de închisoare

  de Special Arad | 31 July 2017, 2:23 PM | Știri Arad

  3

  Omul de afaceri Ovidiu Tender este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad și cere câte 10 milioane de dolari pentru fiecare lună petrecută în spatele gratiilor.

  Tender a fost condamnat la 12 ani și 7 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat între altele de abuz în serviciu, în dosarul RAFO – Carom. Într-un proces deschis la Tribunalul București, milionarul reproșeaza parlamentului că nu a modificat Codul Penal după celebra Decizie a Curții Consituționale, prin care abuzul în serviciu poate fi considerat infracțiune doar dacă cel acuzat a încalcat o lege primară, scrie stirileprotv.ro.

  Ovidiu Tender susține că în cazul său nu există o asemenea încălcare și afirmă că pedeapsa primita în urmă cu mai bine de doi ani este nelegală. A și contestat-o în instanța, dar fără succes.

  Ovidiu Tender se ocupa până în urmă cu câteva săptămâni de biblioteca penitenciarului din Arad, dar acum de acest lucru se ocupă fostul președinte al Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, condamnat la patru ani de închisoare.

  SURSA: stirileprotv.ro

  tender 2

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.