duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  eMAG donează Aradului 51.000 de măști chirurgicale cu trei pliuri

  de Special Arad | 7 aprilie 2020, 6:29 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  (foto: bistritabusiness.ro)

  Comunicat. O donație de 4.150.000 măști chirurgicale cu trei pliuri, din partea S.C. Dante International S.A. (EMAG) către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va fi repartizată în țară pentru folosința personalului medical, personalului din structurile Ministerului Afacerilor Interne, medicilor de familie, personalului de îngrijire și pacienților aflați în centrele de îngrijire ale persoanelor vârstnice.

  Astfel, medicilor de familie arădeni le vor reveni 27.600 de măști ce vor fi distribuite prin intermediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Arad, iar centrele de îngrijire ale persoanelor vârstnice și pentru bolnavi cronici din județul nostru vor primi 23.400 de măști, distribuite prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Județului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.