Echipajele de poliție arădene difuzează imnul țării, simbolic, pentru a asigura cetățenii că sunt la datorie în timpul pandemiei

  de Special Arad | 28 martie 2020, 4:21 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad anunță că polițiștii din Arad se alătură astăzi, de la ora 17:00, unei acțiuni ce se organizează pe nivel național. Mai exact, echipajele Poliției Române aflate în teren vor difuza imnul de stat al României prin megafoanele rampelor luminoase ale autospecialelor.

  „Prin acest gest dorim să asigurăm cetățenii că suntem în stradă, la datorie, că suntem pregătiți și avem capacitatea de a face față oricărei provocări”, spun reprezentanții IPJ Arad.

  Vom reveni cu imagini de la fața locului, după ce se va desfășura acțiunea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.