E bine, boss! Merg becurile la Podgoria! Le poți stinge. Sau stai… tre’ să văd ceva

  de Mihai Todoca | 5 septembrie 2017, 3:15 PM | Pamflet | Strada

  3

  Urmând parcă un tipar (cel din luna mai), stâlpii de iluminat din Arad, mai exact cei din zona Podgoriei, funcționează luminând… lumina zilei. Ca și în rândul precedent, nu se știe din ce cauză aceștia sunt funcționali.

  Citește și: În Arad, și la 10 dimineața ard luminile stradale. Defecțiune sau au fost uitate așa?

  La fel, întrebarea care se ridică este dacă au fost uitați așa sau e vorba de un test. Dacă este un test, atunci confirmăm: merge prietene! Totul e în regulă, le poți stinge. Sau stai, mai lasă-le puțin că nu văd încă Capitala Cultural Europeană și nici Capitala Verde…

  poza

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aaaa,daaa ! Tot la fel si pe Marului pe pista de biciclisti nu merge nici noaptea tot pe malul Muresului…o fi fum si prin Micalaca si merg ziua becurile ca noaptea probabil ca vor fi stinse ca pe Marului ca sa nu se vada genocidul fumului provocate de tiganii de la fer vechii si ceilalti tiganii din apropierea lor!

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.