duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Pentru că ELBA nu lucrează, Bulevardul General Dragalina rămâne în beznă până în 8 ianuarie

  de Andrada Bobiș | 4 ianuarie 2024, 5:18 PM | Știri Arad | Telefonul cititorului

  1

  Pe adresa redacției noastre au fost trimise mai multe sesizări cu privire la problemele apărute cu iluminatul public de pe Bd-ul General Dragalina.

  Cetățenii se plâng că, deși au făcut mai multe sesizări, iluminatul stradal nu funcționează lăsând întreaga zonă într-o beznă totală.

  Problema iluminatului public de pe Dragalina am adus-o în discuție cu reprezentanți ai Primăriei care ne-au adus lămuriri și ne-au amintit ce soluții au pe viitor cetățenii care se vor confrunta cu situații asemănătoare.

  În urma sesizărilor făcute de cetățenii ce locuiesc în zona respectivă, se pare că cei de la Enel au încercat să remedieze problema, însă la scurt timp de la intervenție, problema a revenit. Din ceea ce am aflat, rezolvarea acestui inconvenient nu ține de cei de la Enel, ci de firma Elba, care vor interveni în rezolvarea acestei probleme, însă firma nu lucrează până în data de 8 ianuarie.

  Solicitări online se pot face aici sau pe adresa de e-mail [email protected].

  De asemenea, cetățenii pot face sesizări online pe această hartă interactivă.

  Contactați de Special Arad, reprezentanții Rețelei Electrice Banat ne-au transmis că: „Echipe ale operatorului de distribuție a energiei electrice au făcut verificări în zona afectată, dar instalația defectă la care se face referire nu aparține Rețele Electrice Banat.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doar in Arad se poate intampla asa ceva, sa nu lucreze firma, sa ai un contract care mai mult ca sigur nu obliga firma ELBA la absolut nimic, sa ai un astfel de contract la nivel de municipiu cu o firma care nu asigura non-stop 24/7 echipe de interventie…chestii banale pentru orice alt oras, dar care pentru administratia locala de repetentii de aici par a fi chiar imposibile. Aradul acest Caracal al vestului, poate chiar mai rau.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.