joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  În Arad, și la 10 dimineața ard luminile stradale. Defecțiune sau au fost uitate așa?

  de Mihai Todoca | 26 mai 2016, 11:14 AM | Strada

  2

  Este 10 dimineața în Arad iar Podgoria este iluminată stradal. Nu este un test. Le-au uitat așa sau este o defecțiune?

  Deși soarele răsare la ora 6 iar azi cerul este clar, municipalitatea a hotărât să ilumineze stradal zona de la Podgoria chiar și la ora 10 dimineața. Nu s-au făcut lucrări de reparație a iluminatului public care să justifice acest fenomen ca fiind un test. Poate cea mai aproape de adevăr explicație este că s-au defectat… sau este vorba de o eroare umană. Cert este că se consumă nejustificat.

   

  20160526_101300 20160526_101321

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este foarte bine!!!….decat sa le stingga si sa mai uite sa le aprinda ca pe Marului,Sabinelor de-a lungul pistei de biciclisti ….. Alfa…din 12 Martie …ba ca s-au mai aprins!!!….asa ca lasa ca e mai bine cu lumina aprinsa….si ziua,decat stinsa …noaptea!!!.

   +17 voturi
   +1
   -1
  2. Mai,mai ,uite ca dupa 5 luni de la „stingere” becurile s-au aprins din nou! minus 2 care nu au mai vrut! a venit un instalator si…a mai aprins un bec! celalalt nici acum dupa 3 luni ,nu vrea in ruptul capului sa se mai aprinda!Si tot inecati in fum de cauciucuri si gunoe suntem si pe lumina,si pe intuneric!(str Marului,Sabinelor,Alfa)Bravo,Sarbu Dorin (GNM) Felicitari,esti la inaltime!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.