În Arad, și la 10 dimineața ard luminile stradale. Defecțiune sau au fost uitate așa?

  de Mihai Todoca | 26 May 2016, 11:14 AM | Strada

  2

  Este 10 dimineața în Arad iar Podgoria este iluminată stradal. Nu este un test. Le-au uitat așa sau este o defecțiune?

  Deși soarele răsare la ora 6 iar azi cerul este clar, municipalitatea a hotărât să ilumineze stradal zona de la Podgoria chiar și la ora 10 dimineața. Nu s-au făcut lucrări de reparație a iluminatului public care să justifice acest fenomen ca fiind un test. Poate cea mai aproape de adevăr explicație este că s-au defectat… sau este vorba de o eroare umană. Cert este că se consumă nejustificat.

   

  20160526_101300 20160526_101321

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este foarte bine!!!….decat sa le stingga si sa mai uite sa le aprinda ca pe Marului,Sabinelor de-a lungul pistei de biciclisti ….. Alfa…din 12 Martie …ba ca s-au mai aprins!!!….asa ca lasa ca e mai bine cu lumina aprinsa….si ziua,decat stinsa …noaptea!!!.

   +17 voturi
   +1
   -1
  2. Mai,mai ,uite ca dupa 5 luni de la „stingere” becurile s-au aprins din nou! minus 2 care nu au mai vrut! a venit un instalator si…a mai aprins un bec! celalalt nici acum dupa 3 luni ,nu vrea in ruptul capului sa se mai aprinda!Si tot inecati in fum de cauciucuri si gunoe suntem si pe lumina,si pe intuneric!(str Marului,Sabinelor,Alfa)Bravo,Sarbu Dorin (GNM) Felicitari,esti la inaltime!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.