După o lună în care a luptat împotriva Covid-19, Gancea Ioan, un polițist local arădean, a decedat

  de Andreea Daniela B. | 14 March 2022, 9:44 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Printre ultimele victime ale virusului care a pus stăpânire pe toată lumea în ultimii doi ani se află și un polițist local arădean. Din nefericire, acesta a decedat astăzi, 14 martie, în urma infectării cu coronavirus.

  Colegul nostru, Gancea Ioan, aparținând Serviciului Ordine Publică, Circulație și Parcări 1, în vârstă de 54 de ani, a decedat azi dimineață în secția de terapie intensivă, după ce a luptat o lună cu SARSCoV2. Este al doilea camarad luat dintre noi de această pandemie, în mai puțin de trei luni. Dumnezeu să-l odihnească”, transmit reprezentanții DGPL Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.