sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Duminică se va celebra feminitatea: revine SkirtBike 2023!

  de Raluca Medeleanu | 23 august 2023, 12:59 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  SkirtBike, evenimentul îndrăgit de multe doamne și domnișoare din municipiu, revine cu o nouă ediție, duminică, 27 august. Marșul biciclistelor cu fustițe se va desfășura între ora 15:00 și 18:00, având de data aceasta punctul de plecare platoul din fața Consiliului Județean Arad.

  „SkirtBike Arad este un eveniment care adună în același loc, an de an, la plimbare cu bicicleta, doamnele și domnișoarele de 10 ani încoace, și care aduce sub același cer albastru bucurie, zâmbete, flori și multe biciclete.

  SkirtBike este cu rochii, fuste, este despre ținute decente, despre promovarea mersului pe bicicleta și nu în ultimul rând despre VOI.
  Stați pe aproape pentru mai multe detalii legate de ora de începere, traseu, preluarea pachetului de start sau activitățile complete din program.

  Încercăm să facem un eveniment fain, pentru că ne dorim să vă simtiți bine și să rămâneți cu amintiri plăcute.
  Vrem să vă întâlniți și să zâmbiți, să vă faceți prietene, să faceți poze, să vă plimbați relaxate!

  Anul acesta sărbătorim ediția cu numărul 11, prin urmare vă pregătim surprize și momente frumoase, care sperăm să fie speciale pentru voi și să le păstrați ca amintire în suflet! Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!

  Menționam ca participarea este GRATUITĂ, asa cum a fost mereu începând cu prima ediție din 2012”, transmit organizatoarele marșului, Lidia Georgiu și Cristina Laza.

  Procedura pentru participarea la SkirtBike 2023

  SkirtBike Arad 2015 23
  (imagine de la o ediție anterioară SkitBike)

  Organizatoarele transmit că înscrierile au loc doar la mesele de înscrieri de pe Platoul Consiliului Județean Arad în 27 August 2023 între orele 15:00 și 15:45, unde vor fi voluntari care vă vor ajuta cu toate informațiile.
  Înscrierea înseamnă că o să primiți numărul de participare ce trebuie să îl prindeți cu fașete pe bicicletă, în partea din față dacă se poate, vizibil.
  Bicicleta poate sa vă fie accesorizată așa cum doriți și vă reprezintă.
  Finalul traseului o să fie în Parcul Național Lunca Mureșului.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.