Arădencele au celebrat și în acest an feminitatea la SkirtBike | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 23 iunie 2019, 6:07 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Frumoasele noastre arădence nu s-au lăsat intimidate de avertizările meteorologice pentru după-masa de duminică, 23 iunie, și au luat cu asalt platoul din fața Primăriei municipiului Arad, unde au venit îmbrăcate în vestimentații extrem de feminine și echipate cu biciclete ticsite de flori multicolore și frumos mirositoare. Fie că au purtat rochii, fuste, sau chiar pantaloni de sezon, mesajul a fost același: când vine vorba de SkirtBike, evenimentul care deja a devenit tradiție pentru orașul nostru, arădencele dau dovadă de maximă creativitate și se îmbracă de parcă ar fi scoase direct dintr-o revistă.

  După o oră de făcut fotografii și stat de povești în fața Primăriei, timp în care organizatorii au împărțit numerele pentru marș și sticle de apă, frumoasele doamne și domnișoare, însoțite de polițiștii locali și de membrii Asociației Bicicliștilor Amatori, au pornit la drum la ora 16:00, pe traseul bulevardul Revoluției, Piața Avram Iancu, strada Gheorghe Lazăr. Baza Sportivă UTA, faleza Mureșului, Parcul Aventura Voinicilor și înapoi, până în Parcul Eminescu, unde marșul a luat sfârșit, dar nu și distracția, căci acolo au fost aștepate cu mâncare și băutură, muzică, diferite concursuri cu premii, degustări de vin, demonstrații de latte art, prezentări de produse bio și tot felul de alte „nebunii”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.