marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Flori, fete și motociclete” ajunge la ediția a doua

  de Special Arad | 3 iulie 2019, 4:31 PM | Știri Arad

  0

  Toate doamnele și domnișoarele care dețin motociclete sau care sunt pasionate de motociclete sunt invitate duminică, 7 iulie, la cea de-a doua ediție a evenimentului „Flori, fete și motociclete”, care va începe în fața Teatrului Clasic Ioan Slavici, unde lumea va putea admira motocicletele posesoarele acestora, în „straie de sărbătoare”, după care se va porni în marș către Săvârșin, unde se va desfășura o petrecere.

  Organizatorii spun că prin acest eveniment se dorește, totodată, și transmiterea unui mesaj important, anume respectul în trafic.

  „Toată lumea este binevenită, pentru că cei prezenți o vor vota pe cea mai fancy dintre cele mai fancy, iar premiul va fi unul pe măsură, oferit de Paul Moto, Gelco Prod-Timisoara.
  În jur de ora 12, ne adunăm în centru , la Teatru,  iar după ce ne terminăm damblaua, printre care și împărțirea flyerelor cu mesaj de respect in trafic , cei care vor să vină cu noi sunt invitați la Săvârșin, la o priveliște superbă, fără semnal, la un happy papy, un tenis de masă, o piscină…. și ce mai găsim pe la Marius Cadariu -Motor Art .
  Să nu uităm că scopul acestui event nu este de a arata „draguț” pe motocicletă, ci de a atrage atenția participanților la trafic că motocicliștii sunt printre ei”, spun organizatorii evenimentului.

  Imagini de la prima ediție găsiți aici: Feminitatea celebrată altfel: Flori, fete și… motociclete | Foto

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.