Doamnele și domnișoarele sunt invitate să celebreze feminitatea la „SkirtBike 2019”

  de Special Arad | 18 iunie 2019, 11:54 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  SkirtBike Arad, evenimentul care celebrează feminitatea și sănătatea mișcării, revine și în acest an la Arad, duminică, 23 iunie, începând cu ora 15:00. Organizatorii invită doamnele și domnișoarele să iasă la plimbare în ţinute chic,cu bicicleta accesorizată după placul fiecăreia, cu mențiunea că tema de anul acesta este „PASTEL”, prin urmare sunt recomandăm ținute în culori pastel și flori colorate.

  Pe lângă marșul biciclistelor, organizatorii au plănuite și o serie de activități, după cum urmează:

  Zone de mâncare și băutură
  Colțișorul BIO
  Demonstrații de latte art
  Coffee corner
  Degustări de vin
  Concursuri cu premii
  Photo corner – portret de biciclistă
  Prezentări de produse
  Photo booth & corner
  Recital live

  „Anul acesta pregătim un număr de 500 de bucăți de numere de participare (nu sunt din placaj) Dacă aveți număr din placaj de anul trecut, îl puteți pune pe bicicletă ca decor, însă valabil este cel de anul acesta.

  Începând cu ora 15:00 puteți ridica numerele gratuite cu pachetul de start din fața Primăriei Arad, de pe platou, de la cortul de înscrieri, unde voluntarii se vor asigura că pachetul de start ajunge la fiecare. La înscriere trebuie să spuneți numele vostru și numărul de participare.

  Doar doamnele și domnișoarele au voie cu număr pe bicicletă. Cei sub 14 ani nu primesc număr pentru bicicletă

  Așa cum am anunțat de la bun început, și conform regulilor de circulație pentru biciliști pe drumurile publice, referitor la participarea copiilor sub 14 ani, vă rugăm să nu îi duceți în paradă, decât dacă sunt la dvs pe bicicletă în scaune de bicicletă, sau în remorcă de bicicletă. Dacă se întâmplă să îi duceți langă voi, vă asumați orice se întâmplă pe parcursul acestui eveniment”, anunță organizatorii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.