marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O nouă ediție SkirtBike Arad! Vezi aici programul și traseul stabilit

  de Special Arad | 15 iunie 2018, 8:15 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Traseul biciclistelor: Platoul Primăriei Arad – Bvd Revoluţiei – Piaţa Podgoria – Gara Arad – Bvd Revoluţei către Teatrul de Stat Ioan Slavici Arad – înconjurăm Piaţa Avram Iancu – Bvd Revoluţiei către Primărie – Str Dimitrie Xenopol (pe lângă Universitatea Aurel Vlaicu) – Parcul Mihai Eminescu
  SkirtBike™ este o plimbare cu bicicleta care exprimă bucurie, zâmbete și multe biciclete. În toate cele 6 ediții anterioare sute de doamne şi domnişoare au pedalat în ţinute şic, cu entuziasm şi au încurajat şi inspirat şi alte femei să folosească bicicleta ele putând purta rochii şi fuste sau tocuri, păstrându-şi feminitatea.

  În acest an, SkirtBike Arad aduce noutăți la ediția cu numărul 7. Vom avea diferite standuri cu mâncare, băuturi răcoritoare, prăjituri, specialități din cafea, decor tematic pentru fotografii cu fotograf profesionist, înghețată, concursuri cu premii, activări sponsori şi tombole, concert și alte surprize. Ne dorim să creăm o comunitate puternică şi un eveniment care nu înseamnă doar o simplă plimbare, ci mai mult decât atât, câteva ore frumoase dedicate participanților. Ştim cu toţii că mersul pe bicicletă reprezintă un model şi un stil de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe.
  În semn de mulţumire pentru participarea lor, vom avea organizate concursuri jurizate: Miss Centenar, Miss SkirtBike Arad, Miss Asortată. De asemenea avem diverse premii sau vouchere prin tragere la sorţi și un super premiu: o bicicletă.

  Persoană de contact: Lidia Georgiu – 0741 079 285 | Cristina Laza 0755 121 477
  Vă mulţumim și vă așteptăm la eveniment!

  SkirtBike Arad 2018: 24.06.2018

  Locaţie: Platoul Primăriei Arad

  Între orele: 16:00 – 20:00
  Înscrieri: între 16:00 și 16:45

  Plecare: 17.00

  Parcul Eminescu 18:15 – 20:00

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.