miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dugăeșecu, nulitatea care face și desface primari. Acum îl face (și) pe Falcă!

  de - | 24 august 2015, 2:15 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  10

  Marin Dugăeșescu este șeful unuia dintre excesiv de multele Servicii din Primăria Arad, care ar trebui să se ocupe de bazele sportive din municipiu. Ok, el zice că se chiar ocupă și tocmai de aceea, „Dugă”, cum i se spune în intimitate…are și intimități chiar dacă-i posac din fire…, se consideră „directorul” bazelor sportive din Arad. Dar ce spun eu „director” , când el se consideră cel puțin un Dumnezeu al bazelor sportive păstorite de Primărie.

  Dugă este un mai vechi client al nostru. Nu așa de vechi cum este șeful lui cel mare, Zeus, dar pentru un personaj așa de „făinos” ca el … vă amintiți, nu?, făina aia 000, adică „trei nule”!…, deci pentru acest nulă e ceva să apari în presă cu nume și prenume, chiar dacă atunci era vorba despre niște pișoare de la o bază sportivă ce nu funcționau tocmai când pe baza aia (Gloria) se desfășura un campionat național de atletism. Glorie pișoarelor lu’ Dugă!

  Ei bine, așa „tei nule” cum e, Dugă face și desface primari. Pe bune! Sau, îi face pe primarii în exercițiu așa cum vrea mușchii lui de șef. Acum a venit rândul lui Falcă să fie făcut (înțelegeți voi: în 2004 l-a făcut primar, acum, că e în funcție, îl fu…, îl f…ace). Pe vremea răposatului Dorel Popa, Dugă era ditamai directorul tehnic, adică Dumnezeul multor chestii din oraș, de la drumuri, la canalizări, de la arteziene, la cișmele. Și, cum prin acele vremuri, nu toate cartierele din Arad aveau ghinionul să plătească super-facturile pentru apa de la Compania de apă a lui Bănățean (dacă între timp va fi dat afară Bănățean, citiți simplu: Compania de Apă și Canal Arad, pe scurt, C.A.C.A.), oamenii se aprovizionau de la cișmele.  Care se mai și stricau, că deh, erau folosite de multă lume, așa că apa curgea mult și bine până venea cineva de la Primărie, trimis tot de Dumnezeul Dugă să repare cișmeaua. Și ce credeți că i-a trecut pe lângă neuron directorului tehnic Dugă ca să-și ajute șeful (Dorel Popa) aflat în plină campanie electorală? Că e momentul să facă economie, așa că a tăiat apa la cișmele (vă amintiți, alea care erau singura sursă de apă potabilă pentru câteva zeci de mii de arădeni din cartiere)! Ok, a făcut și el ce s-a priceput și a pedepsit pe cine a putut, că doar nu era să demisioneze pe motiv de incompetență. Bun, cu așa ajutor, Dorel Popa a pierdut neașteptat alegerile, dar Dugă a rămas, la fel de neașteptat, în sistem, ca un adevărat Atlas ce sprijină bolta Primăriei.

  Nu știm ce mai așteaptă Falcă și de ce nu-i face vânt, măcar acum când îl f…ace pe față, din postura de șef de serviciu. Drept e, nu mai taie apa potabilă, doar accesul la bazele sportive pe care le păstorește – cum să lași, dom’le, așa avere la mintea ăstuia, compusă dintr-un singur neuron plictisit? Și cu cine să înceapă, dacă nu cu echipa fanion a Aradului, UTA care, repromovată fiind în liga a II-a nu va putea juca pe terenul propriu din cauza lui, ați ghicit!, Dugă! Care nu este în stare să mobilizeze muncitorii să termine baza Motorul, motiv pentru suporteri să fie fooaaaaaarte fericiți și înțelegători… Și, normal, vor scanda tot felul de chestii drăguțe, anatomice și de dulce la adresa cui știu ei că-i vinovat: Falcă. Deși, singura lui vină este doar aceea că-l ține în post pe acest neîmplinit Dugă, va plăti cu multe voturi lipsă pentru toată activitatea lui Dugă. Poate, totuși, după recenta întâlnire dintre cei doi, desfășurată la fața locului (stadionul Motorul), iubitorii sportului din Arad mai pot spera că i se va găsi un alt loc lui Dugă (poate la Cimitire, că acolo ar putea face economie de apă potabilă!). Că de stadion, nu-i mare speranță să fie gata sub dumnezeiasca conducere a lui Dugă.

  Până atunci – în cazul în care se va hotărî primarul să intervină și, poate, chiar să-l dea afară, înainte de a-i alunga toți votanții – pentru felul în care se îngrijește de bazele sportive din Arad, din partea noastră un călduros: Duie Mugă!

   

  Lucrează Dugă…!

  poza duga

   

   

   

  P. Popșor

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Duie draga !poate te ocupi si de terenul slavici caci la execendentul de anul asta este buget pt investitii.nu trebuie aparate de fitnnes pt exteriror,nu trebuie nocturna,nu trebuie suprafata sintetica pt pista de alergare doar o mana de gospodar.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Oare de ce s-a desfiinţat echipa Banatul Sânicolau Mic? Nu cumva din cauza lu’ Dugă, care a stabilit că acel club trebuie să plătească sute de mii de lei pentru folosinţa terenului de fotbal din cartier? Care este destinaţia unui teren sportiv dintr-un cartier? Acum acolo pasc oile. Dugă, Văcean, Schill de la Salvare, Stark de la DGASPC, Puha de la Recons (mai spuneti voi şi alţi directori fălkişti de ieri şi de azi, adevăraţi terorişti socio-citadini…)

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.