Dugă, bă Dugă, da tu ai televizor? Deschide-l pe Digisport. Ce vezi?

  de Lucian Dănilă | 14 noiembrie 2016, 12:35 AM | Sport

  0

  Ceea ce scriu este pentru tine Dugă. Doar pentru tine. Având în vedere diferența de vârstă dintre noi, dar și faptul că mami mea și tati meu au avut grijă să-mi atașeze la începutul vieții cei șapte ani de acasă, ar trebui să mă adresez cu dumneata, domnule Marin Dugăeșescu.

  Nu o voi face chiar dacă ție și celor apropiați ție nu le va plăcea. Și nu o fac pentru că pentru mine ești cel mai puturos director pe care l-a avut Aradul ăsta de când am auzit eu despre directori. Ești șef peste bazele sportive din Arad și, din câte am auzit, mai ai un an până la pensie. Eu nu știu ce ai făcut până acum 15 ani, dar de când am auzit despre tine, eu spun răspicat că tu nu îți meriți pensia. Nu ți-o meriți pentru ultimii 15 ani.

  Vei spune că am eu că am eu ceva cu tine, iar eu îți spun și îți arăt că într-adevăr, am. Destule. Am scris, și nu pozitiv, de mai multe ori despre aceste baze sportive din Arad decât ai fost tu pe ele în cei 12 ani de când ești „Dumnezeul” lor. Am fost vineri și am stat în frig, în noapte, să asist pe cei câțiva nebuni frumoși ai Aradului care puneau folie pe Motorul, teren aflat în grija ta. Eram acolo chiar cu șeful tău, dar tu te uitai la „Mireasă pentru fiul meu”. La cald, și bine, așa cum a fost postul tău din Primărie în ultimii 12 ani.

  Oooo, dar ce am spus? Că te uitai la „Mireasă pentru fiul meu”? Dar Dugă, bă Dugă, da tu ai televizor? E cu diagonală mare, sau e vreun Diamant 253, din ăla alb-negru de se-aprinde greu, care vede toate imaginile gri? Dacă ai televizor atunci chiar mă enervez.

  Hai că știu că ai. Deschide-l, de la butonul ala mic, rotund și roșu, dă pe „18” și vei vedea Digisport. E HD, ca să vezi clar și cu detalii la ce rușine ne-ai supus. Așteaptă că urmează știrile și vei vedea o mare de suporteri, nu mulți, vreo 2.000, dar sufletiști. Acei suporteri cărora, la vreo zece dintre ei, ar trebui să le donezi salariul pe ultima lună pentru că s-au dus noaptea în locul tău să pună folie pe Motorul. Acei suporteri care mai beau unii dintre ei o bere în plus și se ceartă cu nevestele nervoși tare că din cauza ta UTA, viața lor, este nevoită să se antreneze în Ungaria pentru că la Sânnicolau e inundație, la Subcetate ai ras terenul, la Șega e înfundată canalizarea, iar pe Gloria sunt gropi.

  Așteaptă că urmează știrile despre UTA. Și azi, și mâine, și joi încă tot o să le vedem. Știi cum îi spune la știre? Îți spun și asta: „Derby în mocirlă la Arad!” Îți sună cunoscut. Îți sună, dar pe tine te doare la basca aia albă pe care o porți în timp ce îți faci selfie.

  Aaaa, nu ești tu vinovat. E Falcă care nu îți pune nimic la dispoziție? E Falcă care te-a retrogradat în această poziție în 2004 după ce erai ditamai directorul pe timpul lui Dorel Popa? Nu Marine, tu ești de vină. Tu ești de vină pentru că practici noncombatul de 12 ani într-o funcție călduță care îți va asigura o pensie decentă fără să fi făcut nimic mai bine de un deceniu. Tu ești de vină pentru că ai dus sportul arădean în mocirlă, sub apă și în ruine. Tu ești de vină pentru că te accepți așa cum ești și pentru că nu ai nici măcar decența de a-ți scrie…DEMISIA.

  dugaesescu-digi

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.