vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Minciuni negru pe alb! Falcă o face natural, Bibarț o face după dictare (ATAȘAMENTE OFICIALE)

  de Lucian Dănilă | 16 noiembrie 2016, 6:33 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Subiectul riscă să plictisească o anume masă de oameni, dar el este tot mai fierbinte pentru o altă masă de arădeni, una foarte importantă, și anume cei care au simțit o anume emoție, rușine, sau orice alt fel de trăire interioară în urma imaginilor televizate sau de la fața locului de la derby-ul dintre UTA și ASU Poli Timișoara.

  Scriu despre el în urma comunicatului care a fost remis presei în această după amiază de Suporter Club UTA, un text care denotă revolta acestora, o revoltă interioară care s-a exteriorizat la finalul partidei de duminică cu acele scandări împotriva primarului Falcă.

  Gheorghe Falcă a mințit. Este un silogism adevărat pe care îl puteți proba în atașările care vor urma mai jos în acest articol. Știu că nu este o surpriză, dar la acest om starea aceasta vine natural. O face rânjind, o face gesticulând, o face oricum. O face și în acest moment în care scriu aceste rânduri pentru că este în campanie electorală. Ne ține predici (n.m. pentru că discursul său de la mitingul liberal de la București semăna mai mult cu o predică decât cu un discurs politic), predici despre familie într-un moment în care el se află în plin proces de divorț. Ne spune printr-o postare pe Facebook că „PNL a început ofensiva și nu va exista niciun român care să spună că familia va fi formată din Ion și Gheorghe”, dorind probabil ca familia să fie formată doar din Laura și Gheorghe (n.m orice asociere a acestor două nume este pur întâmplătoare).

  Mă întreb ce va face cu prietenii lui, pe unii îi are chiar și pe Facebook, care vor ca familia să fie totuși formată din Ion și Gheorghe?

  Revenind la UTA, postez mai jos comunicatul de pe site-ul Primăriei Arad prin care, în august 2012, înaintea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, Falcă anunța că pe locul stadionului UTA se va construi un alt stadion ultramodern cu o capacitate de 17.500 de locuri.

  stadion-1

  În următorii doi ani, 5.000 de locuri au căzut victimă furtunilor, inundațiilor de pe 6 Vânători, Calea Aurel Vlaicu, sau Pasajul de pe Voinicilor. Sau, probabil Gheorghe Falcă în viziunea lui și-a dat seama că o mare parte a arădenilor va emigra, sau arădenii se vor reloca în Timișoara sau Oradea, orașe cu creștere economică și demografică mult peste Arad, astfel că este de ajuns și o arenă de 12.584 de locuri.

  Dincolo de dispariția celor 5.000 de locuri, Falcă încheie comunicatul spunând, la data de 23 iunie 2014, că lucrările la stadion, începute deja la acel moment, vor dura 36 de luni! Astfel, termenul de finalizare al stadionului UTA – Francisc Neumann trebuia să fie maxim 23 iunie 2017.

  stadion-2

  Am scris un articol despre modificarea din pix a termenului de finalizare, care s-a transformat din iunie 2017 în 21 mai 2018. Am explicat că lucrurile nu sunt chiar cele spuse de primar atunci când a fost câștigată licitația de către firma Tehnodomus.

  CITIȚI ȘI: 

  Bombă la UTA! Amânare din pix: renovarea stadionului Francisc Neumann va fi finalizată doar în luna mai 2018 (FOTO)

  Și s-a trezit Bibarț. Nu știți cine e Bibarț? Este fostul prefect al Aradului, actualmente viceprimar, cel care se vrea primar după ce Falcă va ajunge la nu știm ce minister, cel care minte după dictarea lui Falcă la toate vizitele pe șantierele Aradului. Călin nu pricepe nimic nici despre fotbal, nici despre gazon, nici despre șantiere. El e cu pădurile, iar textele îi vin. După dictare, Căline, doar după dictare…

   

  „(…) au circulat pe piaţă foarte multe vorbe că lucrările sunt întârziate. Am fost şi la locul unde se toarnă betoane, gradenele, pe care se vor monta scaunele. Apoi, am sosit aici, la stadion, unde se mai lucrează la partea de fundaţie, aşa că – vizual – se creează impresia că nu se întâmplă mare lucru. (…)  E important că lucrările sunt în grafic, iar termenul de construcţie nu va fi depăşit, adică luna mai a anului 2018. Nu a fost nicio prelungire a termenului, s-a înţeles greşit. A fost o autorizaţie de demolare, pentru un an, apoi una de construcţie, pentru trei ani”. (Călin Bibarț la una dintre vizitele pe stadionul UTA – Francisc Neumann)

   

  Și atunci mai are rost să comentăm vorbele lui Falcă din luna iunie, imediat după ce a fost reales? Ne spunea atunci că arena Motorul va intra într-un proces de regazonare… Așa ne spune și acum, în campanie, dar despre Regenerare, re, re, re… Dar am vorbi vorbe goale dacă am mai dezbate odată acest subiect, vorbe la fel de goale precum vor fi cele pe care le va spune Falcă deseară la TVR. El continuă să ne mintă, pentru că o face natural.

  PS: Gheorghe Falcă și Călin Bibarț, pentru că vouă mă adresez prin aceste rânduri, ultimele din acest articol. Știți voi oare ce i-a durut și mai tare pe fanii arădeni prezenți duminică pe Motorul? Nu știți pentru că voi trăiți în realitatea voastră, dar vă spun eu: i-a durut că niciunul dintre voi, nici tu Ghiță, nici tu Călin, nu ați avut tupeul să ieșiți măcar cu o declarație într-un comunicat obscur de presă să vă cereți scuze sau măcar să explicați de ce s-a ajuns ca Aradul să trăiască încă o rușine, în acest nesfârșit serial al rușinii.

  De la Marin Dugăeșescu nu așteptau nimic. Doar DEMISIA!

  stadion-3

  După toate cele scrise mai sus, câți dintre voi mai credeți că iarba din imagine este chiar „Produs oficial”?

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Totul este la falcă ”DOAR DIN PIX”!
   Și tot în ”PIX îl doare” că de fapt TOT ce zice și ce scrie sunt TOT DOAR MINCIUNI!
   Sunt TOATE DOAR declarații politice și el are Imunitatea declarațiilor politice.

   Ori făcând DOAR declarații politice, falcă poate spune și scrie ce vrea el, fără să-și asume vreo responsabilitate.

   În consecință falcă debitând doar minciuni, NU TREBUIE LUAT ÎN SEAMĂ.
   Susținătorii nu au decât să dovedească contrariul.

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.