DSP Arad: Știm că avem întârzieri, dar volumul de lucru e imens! Facem tot ce e omenesc posibil

  de Special Arad | 31 octombrie 2020, 6:38 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  1

  Direcția de Sănătate Publică (DSP) Arad se vede nevoită să își cheme angajații să lucreze chiar și în weekend, pentru a face față prelucrării datelor ce țin de anchetele epidemiologice Covid-19 de pe raza județului și municipiului Arad. Reprezentanții Direcției fac apel populației la înțelegere, aceștia asigurând că se lucrează la randament maxim.
  „Facem tot posibilul să ajungem la zi cu anchetele epidemiologice pentru că avem întârzieri, o știm, dar volumul de lucru este imens.
  Rugăm pacienții să ne înțeleagă și îi asigurăm că facem tot ce este posibil să avem anchetele cât mai urgent efectuate, să ajungem cu deciziile și buletinele emise la timp către medicii de familie.
  Avem întârzieri între 24/48 ore și apar multe greșeli umane privind transmiterea documentelor, emailuri greșite, adrese, CNP-uri, buletine incomplete în care nu găsim medicul de familie sau nu identificăm pacientul corect dar după cum am spus suntem aici și facem tot ce este omenesc posibil”, anunță DSP Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.