joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. Continuă „circul” la DSP Arad: directorul economic, Iuliu Penzeș, a tăiat cu flexul gardul din parcarea instituției

  de Ioana Costaș | 6 decembrie 2023, 1:27 PM | Știri Arad

  4

  Două noi filmări în care directorul executiv adjunct economic al DSP Arad, Iuliu Penzeș, asistă un bărbat care taie cu flexul lanțul gardului din parcarea instituției circulă în mediul online.

  Într-una dintre înregistrări, directorul este auzit în timp ce aduce injurii și amenință că taie în două o mașină – se pare că ar fi vorba despre autoturismul care îl blochează, ce îi aparține lui Constantin Cătană, fostul director al DSP Arad – în timp ce a doua filmare îl arată pe Iuliu Penzeș asistând un bărbat care taie cu flexul lanțul unui gard care delimitează locurile de parcare, în parcarea DSP Arad.

  Directorul executiv adjunct economic al instituției a recurs la această metodă deoarece a vrut să iasă din parcarea pe care DSP Arad o împarte cu angajații unei bănci și cu cei ai Registrului Comerțului, însă o mașină l-a blocat. În fapt, ar fi vorba despre mașina fostului director al instituției, Constantin Cătană, cel cu care Iuliu Penzeș a avut o altercație în urmă cu un an.

  Pentru că directorul executiv adjunct economic al DSP Arad nu vorbește cu Constantin Cătană – așa cum ne-a menționat în urma discuției telefonice pe care Special Arad a avut-o cu Iuliu Penzeș – nu i-a cerut acestuia din urmă să își mute mașina pentru a putea părăsi parcarea, așa că a ales să iasă într-un alt mod: cu flexul.

  „Eu nu iau legătura și nu vorbesc cu el pentru că tot ce face, face ca să mă provoace. Este un lanț destul de gros, că nu puteam să-l tai cu patentul. L-am tăiat în așa fel încât să pot pune lanțul înapoi. Se vede că a fost pus înapoi”, a declarat Iuliu Penzeș.

  Este important de menționat că incidentul a avut loc săptămâna trecută, însă la începutul acestei săptămâni, Iuliu Penzeș a fost implicat într-un alt incident, acesta acuzând faptul că a fost lovit cu pumnii de un coleg.

  Directorul executiv adjunct economic al DSP Arad a precizat pentru Special Arad că a fost lovit cu pumnii în spate de către un coleg, incidentul având loc luni, pe strada Ion Rațiu: „Eram pe strada Ion Rațiu, vorbeam cu șoferul DSP-ului și văd o mașină – era ora 12 și câteva minute – la volan fiind un angajat al instituției. Trece cu mașina. Eu îi fac semn cu mâna: «Alo! Unde mergi la ora asta?» și îi arăt ceasul. El se duce ca vântul. Trec vreo 10 minute. Cine vine?

  Blochează prima bandă, era să mă doboare cu mașina lui personală. L-am văzut foarte pornit și l-am întrebat pe șofer: «Ce are? Ce și-a adus aminte? Și-a adus aminte la ora asta că el nu trebuia să o ia către Confecții, ci către UTA, acolo sunt laboratoarele noastre, ale DSP”.

  El acolo trebuia să stea, dar el vine când dorește, pleacă când dorește. A venit, a deschis geamul și mi-a adresat injurii, că eu l-am înjurat. L-am întrebat ce are, ce caută el la ora asta aici. A ieșit, mi-a dat câțiva pumni, în spate, în cele cinci coaste ale mele rupte”.

  După incident, Iuliu Penzeș s-a deplasat la UPU pentru îngrijiri medicale, apoi a depus o plângere la Poliție, drumul directorului încheindu-se la Medicină Legală.

  VIDEO

  dsp

   

  Citește și: Ministerul Sănătății l-a detașat pe Iuliu Penzeș, directorul economic al DSP Arad, la Galați, după ce a electrocutat un angajat

  Citește și: Directorul economic al DSP Arad, Iuliu Penzeș, a reușit anularea ordinului prin care a fost detașat la DSP Galați după ce a electrocutat un coleg

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stresul imens acumulat în timpul pandemiei și.a pus amprenta le eroii din oricare linie a luptei contra virusului. Și militarii profesioniști pățesc asa ceva, sunt convins ca își vor reveni deoarece rujeola și pneumonia chinezeasca bat la ușa și trebuie sa fim în siguranță

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Munca de mare raspundere ca bugetar creaza un stres nemaipomenit,si se vede ca nu multi rezista. Si apoi vine salariul,cu multe zerouri,apoi din nou stres,cum sa cheltuiesti atat banet…Ce mai,e greu la stat ! Poat ar trebuie diminuat stresul,adica dati afara cei doi corifei,sa mai gandeasca si ei la viata usoara ce o duc.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.