sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ministerul Sănătății l-a detașat pe Iuliu Penzeș, directorul economic al DSP Arad, la Galați, după ce a electrocutat un angajat

  de Raluca Medeleanu | 14 februarie 2023, 2:29 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Ministerul Sănătății a dispus detașarea directorului economic al DSP Arad, Iuliu Penzeș, pe același post la DSP Galați, în urma sesizărilor trimise de Sindicatul SANITAS. Amintim că în ultimele luni, atmosfera de la instituția arădeană a fost una tensionată, cu conflicte verbale între acesta și ceilalți angajați, iar săptămâna trecută Penzeș a chiar electrocutat cu un taser unul dintre angajați.

  Pe acest considerent, sindicatul SANITAS Arad a solicitat Ministerului Sănătății să trimită de urgență corpul de control, iar acum apare și prima măsură. Ministerul Sănătății a dispus detașarea pentru o perioadă de 6 luni a directorului economic Iuliu Penzeș, pe același post la DSP Galați, începând cu data de 13 februarie.

  Din informațiile pe care le deținem, Iuliu Penzeș a mers în această dimineață la sediul din Arad, unde a fost înștiințat despre măsura dispusă de minister. În locul acestuia, va fi numită provizoriu o altă persoană pe postul de director economic de la Arad. Contactată de Special Arad, directoarea DSP Arad Cecilia Irimie nu a dorit să comenteze nimic pe subiect.

   

  Citește și:

  Sindicatul SANITAS cere Ministerului Sănătății să trimită de urgență Corpul de Control la DSP Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.