vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Două bancomate aruncate în aer în aceeași noapte, unul în Arad și altul în Timiș. Polițiștii încearcă să afle dacă sunt aceiași făptași

  de Special Arad | 14 februarie 2020, 11:00 AM | Regional | Știri Arad

  0

  Spărgătorii de bancomate și-au făcut de cap noaptea trecută, în vestul țării. Așa cum am anunțat încă de la primele ore ale dimineții, doi indivizi mascați au vopsit cu spray camerele de supraveghere ale unei sucursale bancare de pe Calea Timișorii, după care au aruncat în aer bancomatul respectivei surcursale și au fugit cu casetele de valori. Totul s-a petrecut în jurul orei 03:20, iar după „lovitură” hoții s-au făcut nevăzuți.


  Citește și: Încă un bancomat a fost aruncat în aer în Arad, în miez de noapte, de către doi indivizi mascați. Modul de operare este desprins din filme | Foto-Video


  La nici o oră de la spargerea dată în Arad, în jurul orei 04:00, la puțin peste 80 km distanță pe autostrada A1, în localitatea Belinț din județul Timiș, un alt bancomat a fost aruncat în aer printr-o metodă asemănătoare, transmite pressalert.ro.

  Este posibil ca cele două „lovituri” să fi fost date de aceiași făptași, iar polițiștii din cele două județe fac cercetări amănunțite pentru a afla cu exactitate.

  *Notă: cea de-a doua fotografie este o imagine de arhivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.