marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Încă un bancomat a fost aruncat în aer în Arad, în miez de noapte, de către doi indivizi mascați. Modul de operare este desprins din filme | Foto-Video

  de Special Arad | 14 februarie 2020, 8:48 AM | Știri Arad

  2

  Încă un bancomat din municipiul Arad a fost aruncat în aer. Asta după ce în trecutul recent alte câteva bancomate au fost sparte, aruncate în aer sau trase cu autoturismul din locul în care era amplasat.

  Așa se face că noaptea trecută, în jurul orei 03:20, doi indivizi mascați au decis să spargă și să jefuiască un bancomat al unei bănci cu sediul pe Calea Timișorii din cartierul Aradul Nou. Înainte de a arunca în aer bancomatul, cei doi indivizi cu fețele acoperite s-au asigurat că modul de operare nu va fi surprins de camerele de supraveghere ale instituției bancare, vopsindu-le cu spray. Apoi au trecut la acțiune, furând casetele de valori cu bancnote.

  Dacă ne luăm după declarațiile paznicului de la stadionul „Motorul”, aflat lângă clădirea băncii, totul s-a întâmplat într-un timp record. Acesta spune că, aflându-se la țigară în apropierea terenului pe care joacă UTA, a auzit o bubuitură puternică, însă pe când a ieșit în stradă să vadă despre ce este vorba, hoții deja dispăruseră, lăsând în jurul lor numai cioburi.

  „În această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.  În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Adina Aconstantinesei.

  „În jurul orei 3:20, când eram afară pentru a fuma o țigară, am auzit o explozie puternică. Prima oară am crezut că poate a lovit cineva poarta, vreun bețiv sau ceva. Am venit la poartă să văd despre ce este vorba, am ieșit afară, dar nu mai era nimeni. În maxim un minut au dispărut. Bancomatul era căzut în stradă. Totul s-a întâmplat în mai puțin de un minut de la explozie”, ne-a spus paznicul stadionului Motorul din cartierul Aradul Nou.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cam asta e Aradul acum. Cate un bancomat spart in fiecare luna, masini sparte, locuinte sparte, judetul se afunda in gunoaie datorita ADI si a programului prin care si-au batut joc de banii europeni,lucrarile de canalizare se fac sub orice critica astfel incat orasul incepe sa puta si sa se inunde, iar noi stam aici sa vedem cine iese mai putin sifonat dintre Balcea si Bibart, doi campioni ai reusitelor, marionete fara coloana ce au stat ani buni fara sa faca nimic, dar s-au trezit acum sa faca pe neprihanitii. #construim_impreuna

   +10 voturi
   +1
   -1
   • Și candidează Sebastian Bulumac și nu are nicio șansă pentru ca nu e cunoscut, ca nu e din PNL sau oricare alt partid istoric (dacă or mai fi). PD-L iști ăștia vopsiți acum în galben sunt mari PNL isti, patrioti, credincioși, mâncători de pizza! Organizația PNL Arad e cea mai penală din țară. Păcat că arădenii votează partidul și nu omul. A avut grijă falcă de toate firmele din Arad, clientela politică la Arad funcționează perfect, postacii de serviciu la fel! Apare din când în când un cancer, un proiect întins pe șapte ani și e bine!

    +8 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.