miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A sustras 4.500 de euro dintr-un bancomat din zona Intim și a dispărut! A fost filmat iar acum este așteptat să restituie banii. Poliția îi cunoaște identitatea…

  de Lucian Dănilă | 4 martie 2021, 7:25 PM | Știri Arad

  4

  I s-a întâmplat unui arădean bun platnic… Avea de făcut o plată de 4.500 de euro și s-a dus la un bancomat al Băncii Transilvania din zona Intim, de vizavi cu Spitalul Județean Arad.

  „S-a întâmplat ieri, 3 martie, la ora 16.52. M-am dus la Banca Transilvania, la sediul de la Intim și aveam pregătiți cei 4.500 de euro pentru a face plata. Am intrat în incinta băncii pentru că la bancomatul de afară pot fi doar retrași banii, iar depunerile se fac înăuntru. Am pus banii în bancomat după care mi-a fost eliberată o hârtie. Nu m-am uitat ce scrie pe hârtie, dar de acolo am plecat la birou și tocmai am vrut să verific dacă s-a făcut plata. Am avut parte de o surpriză, pentru că alimentarea contului nu se vedea. Am sunat la bancă, cei de acolo mi-au spus că se vede pe camere că banii au fost depuși, dar suma nu a fost sustrasă de bancomat”, ne spune Adrian, arădeanul care a intenționat să facă plata.

  „M-am uitat pe acea hârtie eliberată de bancomat și într-adevăr pe ea scria că suma nu a fost virată pentru că am depășit limita, era o sumă prea mare. I-am întrebat pe cei de la bancă ce s-a întâmplat cu banii, sau cum se procedează și așa am aflat că de fapt banii au fost sustrași de persoana care a urmat după mine. Am fost în această dimineață la bancă, am văzut și eu filmarea și se vede clar cum persoana care a urmat după mine ia banii, îi bagă în buzunar, iese din bancă, se plimbă puțin în stânga și în dreapta, apoi intră din nou în bancă după care a ieșit și a dispărut”, a continuat Adrian.

  Acesta a contactat poliția, iar un echipaj s-a deplasat la sediul băncii din zona Intim și a luat probe, printre ele fiind și filmarea pe care se vede clar cum sunt luați banii, dar și semnalmentele persoanei care i-a sustras.

  „Se vede clar cine e persoana chiar dacă purta mască. Eu aștept acum să restituie banii, măcar din simț civic, altfel mâine dimineață voi merge la procuror și vom urma toate formele legale pentru a recupera suma, inclusiv vom încărca filmarea cu persoana care a sustras banii din bancomat”, a încheiat Adrian.

  Persoana care a sustras cei 4.500 de euro este la doar câteva ore distanță de a deveni oficial infractor. Înapoind suma, acesta mai are o șansă de a scăpa de urmărirea penală, mai ales că există filmarea care ar putea fi făcută publică mâine la primele ore.

  Foto cu caracter ilustrativ

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.