Donații de la Asociația ADEPT pentru Spitalul TBC

  de Special Arad | 8 aprilie 2020, 4:21 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Astăzi, alți arădeni inimoși au venit cu donații la Spitalul din Grădiște, folosit exclusiv pentru tratarea COVID-19.

  Asociația pentru Dezvoltare Europeană și Promovarea Tinerilor din România (ADEPT) a donat substanțe de dezinfecție și materiale pentru igienă, urmând ca în funcție de onorarea comenzilor să asigure și componente de echipament de protecție – botoșei și capeline (pentru păr). În completare, reprezentanții asociației au oferit flori personalului feminin de la Spital.

  De asemenea, o firmă arădeană a donat un dispozitiv de dezinfecție cu ultraviolete, pentru dezinfecția încăperilor.

  „Apreciem solidaritatea arădenilor și mulțumim pentru fiecare donație. Sistemul sanitar are nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi, material și chiar uman, așa cum a fost gestul reprezentanților asociației, de a oferi flori cadrelor medicale din Spitalul TBC”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Citește și:

  •  Cinci tunele de dezinfectare la Spitalul TBC și două la Matern, din donații

  •  Universitatea Aurel Vlaicu a produs o tonă de dezinfectant pentru spitalele din regiune

  •  Fundația UVVG și Arhiepiscopia Aradului donează spitalului aparatură medicală de 80.000 euro

  •  eMAG donează Aradului 51.000 de măști chirurgicale cu trei pliuri

  •  Biserica Harvest a donat Spitalului TBC 30 de pachete cu aparatură medicală

  •  Aradul a primit 1500 de măști de protecție de la orașul înfrățit Hódmezővásárhely

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.