miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fundația UVVG și Arhiepiscopia Aradului donează spitalului aparatură medicală de 80.000 euro

  de Special Arad | 7 aprilie 2020, 8:32 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Fundația Universitară „Vasile Goldiș” din Arad în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, alături de parteneri antreprenoriali, firme reprezentative din municipiul și județul Arad, au livrat conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență din Arad, opt sisteme de ventilaţie și monitorizare respiratorie pentru secțiile medicale și ATI.

  Aparatura medicală, de ultimă generație, a fost comandată în baza consultării și la recomandarea conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență din Arad, și este donată spitalului spre a împlini necesitățile imediate ale municipiului și județului nostru, valoarea echipamentelor medicale amintite fiind de aprox. 80,000 EUR

  Donatorii implicaţi în această campanie sunt: Fundația Universitară „Vasile Goldiș” din Arad în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, Combinatul Agro-Industrial Curtici (CAI Curtici), Fundația pentru Medicină Celulară și Moleculară, S.C. Filip D Impex SRL, Asociația pentru Responsabilitate Comunitară.

  Acesta este cel de-al treilea transport de aparatură şi echipamente în numai câteva zile către spitalul Judeţean de Urgenţă din Arad. Partenerii din acest proiect au dotat spitalul cu echipament constând în mănuşi chirurgicale, halate bloc operator, costume de protecţie, capeline, viziere, măşti de protecţie, botoşi medicali şi acoperitori de pantofi, adică tot echipamentul necesar. Un al doilea transport a venit în urmă cu câteva zile aducând 15 aparate generatoare de ozon, care au fost de asemenea donate Spitalului Clinic Județean de Urgență din Arad.

  Acțiunea inițiată de către Președintele Fundației Universitare „Vasile Goldiș” din Arad, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, va continua cu alte proiecte social-umanitare și caritative de impact, menite să contribuie la rezolvarea problemelor complexe a vremurilor pe care le traversăm.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.