duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Donald Trump: Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile SUA

  de Special Arad | 31 ianuarie 2018, 8:33 AM | Internaţional

  1

  Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, miercuri, în cadrul discursului despre Starea Uniunii, că nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a trăi visul american, adăugând că era capitulării economice s-a încheiat. Statele Unite trebuie să-şi modernizeze capabilităţile nuclare, iar grupările teroriste, regimurile necinstite şi rivali precum Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile americane, a afirmat Trump, potrivit Mediafax.ro.

  ”În ultimul an, lumea a văzut ce am ştiut mereu: că niciun popor de pe lume nu este la fel de neînfricat, de îndrăzneţ şi determinat ca poporul american. Dacă există un munte, îl urcăm. Dacă există o frontieră, o traversăm. Dacă există o provocare, o înfruntăm. Dacă există o oportunitate, profităm. Deci, să începem în seara aceasta, afirmând că starea uniunii este puternică pentru că poporul nostru este puternic. Împreună, construim o ţară sigură, puternică şi mândră”, a afirmat preşedintele Trump, în primul discurs despre Starea Uniunii.

  Citește continuarea pe Mediafax.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cea afirmat Donălduț este un „BULLSHIT”!!!
   Dacă în USA a ajuns președinte unul ca Trump, … atunci „Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile americane” este doar un Bullshit, fiindcă aceste țări nu mai trebuie să facă absolut nimic. Toată treaba cu „amenințarea” o face The President, singur și fără să-i pese de absolut nimic. Un Dictator nu ține cont decât de propriile interese.
   ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
   Un exercițiu la liber, pentru toți democrații și adevărații lberali:
   Luați un creion negru. Printați poza de mai sus. Schimbați culoarea părului și desenați o mustață a la Charlie Chaplin.
   CU CINE SEAMĂNĂ?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.