joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Doi urmăriți național, prinși de polițiștii arădeni. Au fost închiși la Penitenciarul Arad

  de - | 13 iulie 2017, 2:55 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai posturilor de poliție Târnova și Olari au depistat un bărbat, urmărit național.

  Polițiștii au depistat, pe raza localității Olari, un bărbat de 38 de ani, din județul Caraș-Severin, pe numele căruia, la data de 12 iunie, magistrații Judecătoriei Cîmpeni (județul Alba) au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

  Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Postului de poliție Pilu au depistat un alt bărbat, urmărit național.

  Pe raza localității Pilu a fost depistat un tânăr de 23 de ani, din județul Arad, pe numele căruia, la data de 11 iulie a.c., magistrații Judecătoriei Chișineu Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 9 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

  Cei doi bărbați au fost depuși în Penitenciarul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.