Doar o persoană a fost depistată cu Covid, la Arad, în ultimele 24 de ore. Câte cazuri active mai există în județ

  de Special Arad | 19 iunie 2021, 2:09 PM | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportărilor oficiale, la nivel național au fost înregistrate încă 63 de îmbolnăviri cu Covid-19. În județul Arad a mai fost raportată doar o singură persoană, în ultimele 24 de ore.

  De asemenea, la nivelul județului Arad au mai fost raportate 2 vindecări și 2 decese corelate cu Covid-19. În total, în județul nostru mai există 33 de cazuri active, dintre care 18 sunt la spital, iar restul în izolare la domiciliu. Un număr de 489 de persoane se află în carantină.

  În ceea ce privește rata de infectare aferentă fiecărui oraș și fiecărei comună din județ, aceasta poate fi regăsită în tabelul de mai jos:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.